5 Sebab Mengapa Wanita Berpakaian Ringkas Sentiasa Menjadi Tumpuan Lelaki

Bukanlah mahukan pasangan yang sempurna, cuma mahukan yang selalu serasi bila bersama. Inilah yang difikirkan oleh ramai lelaki dibenak hatinya. Buat anda yang masih mencari pasangan sejati, berikut ini perkongsian tips mudah mencari kekasih yang tepat.

Ringkas

Kebanyakan wanita yang ringkas dan bersederhana, mereka bijak tentang pengurusan kewangan dan suka berdikari. Carilah kekasih yang bersederhana sebabnya senang nak jaga. Tak minta benda bukan-bukan pada diri anda.

Low profile

Mereka ini biasanya ada wang simpanan sendiri. Bukan harapkan bakal suami 100%. Pandai menyimpan dalam kata mudah. Tak membazir pada benda yang bukan-bukan. Lebih pentingkan aurat daripada fesyen. Asalkan pandai aurat terjaga.

Solekan ringkas

Kadangkala mereka malas nak bersolek. Paling ringkas sekalipun, sekadar gincu, bedak, dan foundation. Tak beli minyak wangi yang mahal sampai RM300 lebih sebotol. Harga alat solekan pun murah-murah.

Imun jualan murah

Tidak meminta-minta belanja makan tempat sedap, belanja tengok wayang. Setiap bulan tak minta hadiah. Tak suka minta itu-ini. Tak manja sangat, malah nak buat kerja pun tak rimas.

Kecantikan semulajadi

Selalu mereka tidak akan menyusahkan lebih-lebih lagi bila dia dapat tahu pasangan dia ramai adik-beradik yang dia kena tanggung. Dia lagilah akan bersama-sama kumpul duit untuk berkahwin.

Artikel Berkaitan   [VIDEO] Hanya Kerana Duit, Lelaki Ini Sanggup Melakukan Aksi Kurang Ajar Terhadap Bayi Yang Masih Kecil Berpampers