“Alahai Pandainya Membodek” Video Kucing Minta Makan Urut Belakang Nenek Tarik Perhatian

Selain daripada memiliki wajah yang comel dan gebu, haiwan ini juga dikatakan mempunyai kelebihan yang tersendiri. Ada yang bijak menjaga bayi, berani menangkap tikus malah ada juga yang pandai mengurut. Tidak terkecuali dengan seekor kucing ini yang telah berjaya mencuri perhatian ramai.

Baru-baru ini, tular sebuah video yang dimuat naik oleh satu akaun Twitter yang dikenali sebagai @khairidzwan dimana terdapat seekor kucing berwarna oren yang pintar. Menerusi Tweet berkenaan, kucing tersebut kelihatan sedang melakukan urutan kepada nenek pemuda berkenaan.

Berdasarkan video perkongsian itu, haiwan yang dikenali sebagai Riki tersebut dikatakan telah memicit nenek gara-gara dia ingin membodek demi mendapatkan makanan. “Riki picit belakang nenek sebab nak makan gais HAHAHAHAHAHAHAHA”, kata pemilik akaun tersebut. Ternyata, kucing berkenaan berkelakuan sangat bijak!

Rata-rata warga netizen berasa terhibur setelah melihat gelagat Riki di samping terdapat segelintir warganet yang turut memuji kecomelan binatang berkenaan.

”Saya akan berkerja demi mendapatkan tuna dan wet food yang lebih”, kata salah seorang warga netizen yang meninggalkan komen dengan nada jenaka di ruangan Twitter terbabit.

Posting yang berdurasi selama 30 saat itu telah meraih perhatian ramai sehingga menerima sebanyak 170 ribu tontonan umum dalam jangka masa yang singkat.

kredit harian metro

Artikel Berkaitan   Kematiannya Dicemburui Wajah Remaja Sangat Tenang Seperti Tidur Nyenyak, Bapa Cerita Amalan Arwah