Imbau Kembali Cerita Bawang Putih Bawang Merah, Ramai Tak Percaya Mampu Tengok Sampai Habis Tanpa Kecam

Tipulah kalau ada yang cakap mereka tidak pernah menonton mana-mana cerita sinetron yang ditayangkan di kaca-kaca televisyen. Antara yang paling femes ialah Bawang Merah Bawang Putih sehinggakan ada yang sanggup ponteng kelas petang gara-gara mahu menonton drama terbabit.

Walaupun jalan cerita banyak yang agak merapu dan tidak masuk akal, namun para penonton masih tetap setia dengan sinetron tersebut dan kalau boleh tidak mahu terlepas satu episod pun. Hebat betul penangan drama-drama Sinetron ini kan? Biarpun begitu, terdapat sebuah video yang menjadi perhatian ramai dimana ia memaparkan salah satu babak dari sinetron yang sama.

Berdasarkan rakaman video itu, kelihatan seorang lelaki telah tertolak wanita yang berbaju biru dari tingkat atas. Akan tetapi, lain pula yang jadi apabila wanita berkenaan secara tiba-tiba terapung dan dapat mendarat dengan selamat kerana menggunakan kuasa ghaib.

Setelah melihat keadaan itu, sesetengah warga netizen berasa tertanya-tanya bagaimana mereka boleh menonton cerita berkenaan ketika waktu dahulu. Secara tidak langsung, babak tersebut juga telah mengingatkan kepada mereka tentang kenangan ketika menonton sinetron terbabit.

“Siap pesan dekat ustazah tunggu jap…”

“Tingginya kesabaran aku…”

“Menangis Newton”.

kredit HCL

Artikel Berkaitan   Sebak Tengok Ramai Anak Muda Beratur Panjang Nak Mohon Kerja Sampai Tak Cukup Kuota