“Memang Hari Tu U Menyanyi Tak Sedap, Terima Jela” Luluh Baca Komen Melampau Netizen, Aishah Nak Duduk Rumah Diam-Diam

Usai daripada membawakan lagu milik Dato Sri Siti Nurhaliza berjudul Aku Bidadari Syurgamu di pentas separuh akhir Muzik-Muzik 35 (SFM35), nama penyanyi Wan Aishah atau lebih dikenali sebagai Aishah trending di laman sosial selepas peminat memberikan pelbagai reaksi ketika menonton persembahannya.

Teruk Dikecam 

Biarpun ramai yang menyukainya termasuklah buat penyanyi asal lagu ini, namun di media sosial Aishah juga teruk dikecam oleh mereka yang berasa kecewa dengan gaya persembahannya. Selain ada yang mahukan penyanyi lain sebagai ganti, ada yang berpendapat bahawa persembahan Aishah seperti ‘tidak sampai’.

Aishah Mengalirkan Air Mata 

Menerusi hantaran di laman Instagram Aishah meluahkan rasa kecewa nya serta akui turut mengalirkan air mata selepas membaca komen-komen negatif yang diberikan padanya. Malah Aishah turut memberi bayangan seperti enggan lagi beraksi di pertandingan seumpama itu apabila menganggap dirinya lebih layak sekiranya hanya duduk di rumah.

Namun begitu, rata-rata peminatnya mengharapkan agar Aishah terus kuat menghadapi segala kecaman tersebut dan menganggap persembahan itu merupakan antara yang terbaik pada malam SFMM35. Terdahulu, Siti meluahkan rasa terharu dan berterima kasih kepada Aishah atas kesudiannya membawakan lagu tersebut pada malam Sabtu lalu.

kredit murai

Artikel Berkaitan   “Saya Mungkin Berdiam Diri. Terima Kasih Yang Memberi Semangat Dan Yang Mengeji, Ingatlah Korang Pun Ada Keluarga,”