Lepas Umumkan Keluar Daripada Dunia Bollywood Yang “Penuh Dosa”, Sana Khan Umumkan Sudah Berkahwin Dengan Ulama Muda

Aktres Bollywood yang pernah muncul dalam filem Jai Ho, Sana Khan mengejutkan semua orang dengan berita pernikahannya dengan seorang ulama, Mufti Anas yang berasal dari Surat, Gujarat.

Tidak lama selepas itu, gambar dan video perkahwinan mereka menjadi viral di media sosial. Sana Khan berkongsi gambar pertama dengan suaminya di media sosial akhirnya menjadi bualan hangat di kalangan netizen. Dia kelihatan berpakaian pengantin berwarna merah dan gambar itu menjadi viral.

https://www.instagram.com/p/CH4hubAgXTa/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CH2kT2Tn8CF/?utm_source=ig_web_copy_link

Sementara itu, nama Sana telah berubah selepas rasmi berkahwin dengan Mufti Anas. Sekiranya peminat mengunjungi akaun Instagramnya sekarang, mereka akan melihat nama ‘Saiyed Sana Khan’ muncul di biografinya. Ada sumber mengatakan pasangan itu dikatakan telah bernikah pada 20 November 2020.

Ini bukan kali pertama Sana Khan menjadi berita utama di media. Pada bulan lalu, dia telah mengumumkan untuk keluar dari industri hiburan.

Dia berkongsi sebuah penulisan panjang di Instagram dan mengungkapkan selamat tinggal kepada dunia hiburan dan mahu menjalani kehidupan yang baru. Dan sekarang, dia sudah siap untuk memulakan kehidupan baru bergelar isteri dan berbahagia dengan suaminya.

kredit murai

Artikel Berkaitan   2 Amalan Rasulullah Ajar Bantu Anda Keluar Dari Kesempitan Hidup, Tapi Ramai Yang Tak Ambil Peduli