Tengah Buat Live Main Teka-Teki, Shuk Baru Tahu Ada Suara “Wanita Menangis”, Netizen Meremang Pulak

Pengacara dan penyampai radio, Shuk Sahar mengakui berasa sangat terkejut selepas mengetahui ada kedengaran suara wanita menangis sewaktu sedang berinteraksi bersama peminatnya menerusi aplikasi Instagram live.

Menurut Syuk, pada awalnya dia langsung tidak perasan mengenai perkara tersebut sehinggalah ada yang menghantar video rakaman sesi live tersebut kepadanya.

“Saya betul-betul tak perasan dengan suara yang masuk dalam live saya. Saya memang tak dengar apa pun waktu live tu. Mula-mula saya live biasa je. lepastu kami main teka-teka umur dan nama. siapa menang dia dapat duit rm150.

“Kemudian saya tengok kat ruang komen semua kata ada suara orang menangis. Padahal saya tak dengar apa pun.
Kemudian bila orang hantar screen recorder kat saya. Baru saya perasan memang ada bunyi orang menangis,” tulisnya.

Menerusi perkongsian di Instagram, penyampai radio Hot FM itu memaklumkan perkara tersebut mungkin berlaku disebabkan dia baru sahaja berpindah masuk ke rumah baru dan belum sempat untuk mengadakan bacaan doa selamat.

“Jujur saya cakap rumah saya ni baru duduk @rossa.sera dan belum sempat buat doa selamat lagi. Takpa esok saya cuba panggil ustaz untuk check benda apa sebenarnya,” katanya lagi.

Video berdurasi hampir 13 saat itu nyata menarik perhatian ramai selepas meraih lebih 100,000 tanda suka dan turut dihujani ratusan komen.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen juga berasa seram sebaik sahaja menonton video tersebut selain turut menasihati Shuk untuk segera mengadakan doa selamat.

kredit media hiburan

Artikel Berkaitan   “Haha.. Aku Tak Berenti Gelak Sial” Cara Buat Dalgona Mangga Ini Buat Ramai Berdekah Tak Henti