“Kalau Kau Depan Aku Mungkin Aku Lemp4ng Kau Dulu Baru Peluk Kau“ Ini Luahan Ika Nabella Bila Diasak Tentang Gambar N0nny N4dirah

Kawan baik kepada pelakon dan penyanyi Nonny Nadirah iaitu Ika Nabella yakin bahawa rakannya bukanlah seperti yang ditunjuk dalam media sosial, hinggakan menjadi kontroversi panas sejak minggu lalu. Ika, 32, berkata, beliau cukup kenal dengan hati budi Nonny, walaupun tindakan rakannya itu memuatnaik dua foto tidak berhijab dan juga mengaibkan di laman sosialnya. Meskipun Ika tidak memuatnaik sebarang hantaran mengenai Nonny, katanya itu tidak bermakna beliau tidak ambil tahu mengenai rakannya, malah tetap bersedih dengan apa yang berlaku.

“It’s heartbreaking, I’ve been crying & thinking about it since the first post but I don’t wanna talk about it to anyone. I tak mau ulas apa2 sebab I manusia biasa. Mata kasar kita ja nampak kita semua berbeza. Apa kita lalui berbeza.. Nikmat & dugaan hidup kita juga berbeza.

Tapi hakikatnya .. Kita semua SAMA. WE are all sinners. ALLAH tutup aib kita. Bagi dia masa… dia akan ok.. I kenal hati budi dia. She is not like that.. kalau dulu I’m always the bad one. Dia pakai seluar pendek pun tak reti.
Singlet pun tak tau pakai I yg mengajar dia fesyen bodo. Dia tak pernah nak ikut pun. MALU dia kata..
Dia ada prinsip. Dia tau tujuan hidup dia. Dia tau sapa diri dia, sapa keutamaan dia.. dia hidup untuk mama dia & orang2 yg dia sayang walaupun orang2 yg dia sayang tu bodo tak reti hargai dia. dulu I selalu marah dia jgn jadi bodo bila sayang orang, sayang diri sendiri dulu baru fikir orang. Tapi I hanya mampu marah je la.. Dia pun bukan budak2.

Artikel Berkaitan   “Ini Adalah Kejadian Yang Sedih” Pemandu Grab Diacu Pisau, Beg Disamun 2 Peragut

I know her. Dia pun tau I kenal dia.. Bukan hashtag bff tapi pernah la few times raya sama2. Kalau dia perlukan I pandai2 la dia cari I.. Aku ada je ni. Aku taknak balik2 call kau nanti kau benci. Kalau kau depan aku maybe aku lempang kau dulu baru peluk kau sebab kau tak share dgn aku masalah kau mcm kau selalu buat dulu. Ini la perangai buruk kau dari dulu suka diam2 simpan masalah lepas tu buat hal 😅

Jaga Diri ok? Kau ok tu aku tau. Anytime kau perlukan aku. Call. Aku ada je ni” katanya. Tambah Ika lagi, beliau sentiasa punya masa untuk Nonny meluahkan apa yang terbuku dihati dan sentiasa membuka peluang kepada rakannya itu untuk menghubunginya. ika nabila

kredit syok