Tengah Duduk Seorang Diri Dalam Rumah, Lelaki Ini Terkejut Suara Yang Menyeramkan “Ganggu” Semasa Dia Sedang Bercakap

Seorang individu terkejut apabila dia mendengar suara tangisan yang kuat ketika bersendirian di rumah. Kejadian berlaku ketika pemuda ini sedang merakam video dan bercakap tentang kehidupannya sehingga dia terdiam apabila terdengar tangisan yang kuat. Individu ini bertindak berani mencari punca suara itu di sekitar rumahnya dan dia tidak menjumpai dari mana datangnya bunyi suara tersebut.

“Saya hanya seorang sahaja di rumah, saya tinggal di kawasan perumahan jauh daripada gunung atau kawasan hutan. Pada mulanya saya hanya mendengar tangisan tersebut selama beberapa saat sahaja, selepas itu saya terus selongkar dan mencari punca suara itu,” katanya.

Tambahnya lagi, dia berkata kawasan kejiranannya tenang dan tidak mengganggu ketenteraman orang lain.

“Saya ada sahaja jiran yang bela haiwan seperti burung kakak tua tetapi dia tidak pernah bising dan membuat ‘bunyi’ seperti ini,” katanya lagi. Video miliknya itu menjadi tular di media sosial dan ramai warganet yang menyangka ia merupakan aktiviti paranormal.

Sesetengah warganet pula tidak mempercayai video itu dan hanya menyangka ia video palsu untuk mendapatkan perhatian.

“Mungkin bunyi itu datang daripada seekor kucing, atau mungkin jin?,” komen seorang warganet Menyeramkan, saya rasa video ini betul dan bukan palsu,” ujar salah seorang pengikutnya. Kenapa selalu orang fikir ini bunyi daripada hantu? Mungkin ia berpunca daripada manusia juga,” kata seorang  warganet kepadanya.

kredit era

Artikel Berkaitan   Netizen Kecam Bapa Kanak-Kanak Yang Meninggal Dalam Kereta, Keluarga Rayu Hentikan Tuduhan