“Buka Je Mata cari J4ntan…” P4nas! SkandaI Ded4h Shuk Sahar T1dur Bersamanya Selama Sebulan

Nampaknya isu rumah tangga pelawak Shuk Sahar seolah tiada kesudahan apabila isterinya Rossa Sera dan skand4lnya berper4ng di media sosial pula.

Terbaru, Rossa dilihat ada memuat naik tangkap layar sejarah panggilan video serta perbualan mesej antara suaminya dengan skand4l Shuk itu.

Rossa berbuat demikian dipercayai selepas skand4l suaminya itu memuat naik tangkap layar sejarah panggilan video duo.

Menerusi mesej dikongsikan, skand4l Shuk dipercayai Fara Salleh itu turut mempersoalkan mengapa dirinya tidak dibela serta bertanyakan mengapa perkara ini tidak dihentikan.

Rossa turut menyindir Fara yang memadam sejarah panggilan dibuatnya kepada nombor dipaparkan, sebaliknya hanya menunjukkan jumlah panggilan diterimanya.

Dalam satu perkongsian lain, skand4l Shuk itu turut meluahkan rasa ber4ng apabila dikh1anati apabila Rossa mengetahui kata laluan telefon Shuk dan meng4muk apabila panggilannya di4baikan.

Dalam mesej tersebut, skandal Shuk turut mended4hkan lebih sebulan pelawak itu tidur bersamanya namun tiada sekali pun panggilannya diab4ikan.

Beberapa hari lalu, Rossa memuat naik mesej di Instagram diterima daripada netizen yang mendakwa terlihat Shuk bersama kekasih gelapnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : RotiKaya

Artikel Berkaitan   Bukan Sebab Nak Menunjuk, Ini Sebab Bapa Hadiahkan Anak Jentera Penurap JaIan Sebagai Hadiah Perkahwinan