“Peng0tor” – Selalu Tak Bagi Owner Datang, Rupanya Rumah Bersepah Siap Ada B4ngkai Kucing

Antaranya adalah keadaan rumah yang kotor atau bersepah. Bukan setakat itu, kadangkala ada sesetengah daripada mereka memang tidak tahu adab menjaga rumah milik orang lain.

Sama seperti posting yang tular baru-baru ini di Facebook apabila seorang tuan rumah memuat naik gambar dan situasi rumahnya apabila disewakan kepada orang telah menarik perhatian ramai.

Lihat posting penuh itu di bawah:

Selalu elak masa owner nak datang rumah, rupa-rupanya macam tongkang pecah

Menerusi posting berkenaan, kelihatan owner memuat naik gambar situasi rumah miliknya apabila disewakan kepada orang luar.

Apa yang lebih mengejutkan lagi adalah apabila penyewa rumah selalu mengelak apabila owner hendak melihat keadaan rumah. Perkara itu telah berlaku selama 3 bulan.

“Sebelum ni pun dia punye kotor jgn ckp la, nasib SOP kena pakai mask jadi tak la bau sangat. Kalau tak boleh hilang selera makan.”

“Selepas sebulan yang lepas, saya noticekan penyewa untuk keluar dan kosongkan rumah sebab rumah ni saya dah jual.. mmg agak liat la dia nak keluar. Macam-macam alasanya…”

Sebaik saja owner dapat masuk ke rumah, akhirnya dia tergamam kerana keadaan rumahnya terlalu bersepah dengan sampah-sarap. Bukan setakat itu, siap ada b4ngkai kucing.

“Ni bukan orang, tapi lembaga h4ntu. Pengot0rnya tahap gaban, memang tak berhati perut langsung” – Netizen

Susulan tularnya posting berkenaan yang kini meraih sebanyak 400 tanda suka, 400 komen dan 190 kongsi di Facebook, rata-rata netzen turut berang dan merasa ger4m dengan penyewa rumah itu. Ramai yang tidak percaya bahawa manusia sek0tor itu wujud dalam dunia.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di Facebook:

Artikel Berkaitan   “Mengenali You Bukan Pada Jasad,” – Siti Sarah Titip Kata Pada Shuib, Ucap Terima Kasih Buat Ibu Mertua

Memang tak boleh bayangkan macam mana penyewa boleh tidur dengan keadaan kot0r macam tu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber:SAYS