“Baham tulang pun tetap cantik…”- Norman Hakim Usik Isteri Raih Perhatian

Telatah pasangan suami isteri selebriti iaitu Norman Hakim dan Memey Suhaiza sering mencuri tumpuan peminat dan penyokong mereka di Instagram.

Pasangan bagai pinang dibelah dua ini yang mempunyai tiga cahaya mata sangat popular di platform terbabit apabila Norman Hakim mahupun Memey Suhaiza juga sangat aktif berkomunikasi bersama peminat dengan perkembangan mereka.

IMG_20211115_143754

Walau bagaimanapun, tercuit pula hati peminat dan pengikut di Instagram milik Norman Hakim apabila dia dilihat usik isterinya, Memey Suhaiza yang lalunya mengundang perhatian ramai terhadap pelakon jelita itu.

Kelihatan Memey Suhaiza yang sedang makan namun apa yang mencuri tumpuan pengguna Instagram kerana Norman Hakim senyap-senyap merakam isterinya dan berkata diruangan kapsyen, “Baham tulang pun tetap cantik.”

 

Ramai bersetuju dengan pujian Norman Hakim terhadap Memey Suhaiza yang mana meskipun sedang baham tulang bak kata suaminya itu namun tetap kelihatan cantik.

Melihatkan video yang dikongsikan itu nampaknya ruangan komen pula meriah dengan seloroh peminat selepas melihat Norman Hakim sempoi usik isterinya itu yang dalam pada masa yang sama, video tersebut menerima ribuan tanda suka.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : HCL

Artikel Berkaitan   [Terkini] ‘Abang’ Askar JiIat Jari Gdis Mngaku Tldak BersaIah, lni Hukvman Yg Bkal Diterima.