Akibat Terlalu Banyak Gelak, Wanita Ini Sukar Menutup Mulutnya, Rupanya Rahang Terkehel

Ohmedia tak tahu nak rekasi macam mana bila dapat tahu tentang cerita ni, takut Ohmedia pun sakit juga macam dia nanti sebabketawa tak ingat dunia. Dilaporkan seorang wanita di China mengalami kesakitan pada bahagian rahang giginya akibat terkehel kerana gelak terlampau kuat.

Diceritakan, kisah ni dah lama berlalu, ketika dia menaiki kereta api laju yang dalam perjalanan ke stesen Guangzhou Selatan. Bantuan segera oleh seorang doktor yang secara kebetulan menaiki kereta api terbabit.

Akibat dari gelak berkenaan, menyebabkan wanita berkenaan sukar untuk menutup mulutnya. Awalnya wanita berkenaan disangka diserang dengan ahngin ahmar, tetapi setelah diperiksa, tekanan darahnya normal

 Air liurnya meleleh dan saya menyangkakan dia diserang angin ahmar. Namun, selepas mengambil tekanan darah, dia hanya mengalami rahang terkehel,” kata doktor yang memeriksa.

Sumber: Metro Online

Artikel Berkaitan   Penangan Habis Tengok Drama Korea 16 Episod, Aksi Lelaki Ni Cuba Cakap Korea Beli Ikan Buat Netizen Terhibur, Pakcik Tu Layankan Aje