“Aku Dah Tak Tahan Dah Ni!” Video Wanita Datang Bawa Pisau Sergah Pasangan Yang Suka Buat Bising Kat Rumah

“Aku dah tak tahan dah ni!” demikian bentak seorang wanita yang bengang dengan jirannya yang didakwa selalu membuat bising sehingga mengganggu ketenteraman penduduk lain di bangunan kediaman mampu milik tersebut.

Enggan mengalah, isteri kepada perakam video pula berkata, “Tak tahan? Buat report polis, senang”, dan dalam masa yang sama lelaki itu menyuruh wanita terbabit menunjukkan pisau yang dibawanya di depan kamera.

Wanita Tudung Hitam: “Siapa suruh buat bising tiap-tiap hari?”

Pemilik Rumah: “Apa bising?! Bila masa aku buat bising?!”

Handphone perakam kemudian terjatuh dipercayai ditepis oleh wanita berkenaan yang juga mendakwa keluarga itu selalu bising di awal pagi menyebabkan dia tidak tahan. Selain menegaskan yang dia sudah lama menetap di situ berbanding mereka.

Suasana menjadi semakin tegang apabila pasangan suami isteri itu pula mengatakan wanita terbabit datang ke rumah mereka semata-mata mahu tunjuk samseng. Lebih teruk lagi apabila mereka menyindir wanita itu tiada anak menyebabkan dia berperangai seperti itu.

Di media sosial, netizen tidak menolak kemungkinan bahawa wanita itu sebenarnya sudah lama bersabar dengan keluarga perakam video tersebut.

Wanita Mengamuk Sebab Tak Tahan Jiran Bising

Dah kenapa siap berparang-parang ni cik kak oiii!!! Bawak2 la berbincang… kita kan berjiran

Posted by Hestek Minggu ini on Sabtu, 15 Februari 2020

Tampil beberapa individu juga mendedahkan pasangan itu sememangnya kerap membuat bising seperti mengheret barang berat, riuh satu blok dan bercakap dengan suara yang kuat sehingga boleh didengari oleh para penduduk lain yang hanya terpaksa menahan sabar bertahun-tahun.

Sumber: Hestek Minggu Ini

Artikel Berkaitan   Jangan Salah Sangka! Mimpi Ular Tak Semestinya Ada “Hint” Buruk Akan Berlaku, Ada Jugak Mimpi Ular Bakal Dapat Jodoh Dan Pangkat