“Batalkan Trip Tu, RM150,000 Boleh Cari” – Netizen S0kong Aeril Zafril & Wawa Zainal Batal Percutian Ke Er0pah

Pelakon Aeril Zafril mencvri perhatian wargamaya apabila mahu membtalkan percutian yang dirancang bersama keluarga ke negara Eropah.

Menerusi laman s0slal Instagram, Aeril berkongsi dilema yang dihadapinya gara-gara pihak ag3nsi pelancongan tetap mahu membtalkan trip tersebut.

“Saya, isteri dan team sepatutnya pergi ke Eropah Ahad ni tapi pihak ag3nsi kata tak boleh tunda atau dapat pulangan wang balik sebab kami pergi dalam kumpulan.

“Jadi kena pergi jugak, airline tak bagi tukar tarikh katanya. Menang tak boleh tukar tarikh ke? Macam mana ya? Kalau tak pergi pulak, mau kena burn dalam 150,000,” tulis Aeril menerusi ruangan kapsyen.

Hasil tinjauan G3mpak di ruangan k0men, rata-rata wargamaya meny0kong tlndakan Aeril dan isterinya pelakon Wawa Zainal untuk membatalkan lawatan ke negara Eropah.

Malah, ramai yang memberikan cadangan agar Aeril membuat perbincangan bersama ag3nsi pelanc0ngan tersebut untuk urusan penvndaan ataupun mendapatkan wang bayaran kembali.

“Batalkan trip tu, untuk kesejahteraan negara dan keluarga,” s0kong seorang wargamaya.

“Sebahagian daripada negara Erppah dah ada perlntah berkvrung. Di Itali sahaja dan ada banyak kematlan dalam masa 24 jam. Tolong jangan pergi,” kata seorang wargamaya.

“Cuba la bincang dengan ag3nsi pelanc0ngan tu mana tau boleh tvnda. Memang la orang kata kesihatan lebih penting tapi ada tak sesiapa tahu macam mana sakltnya jugak nak cari dan kumpul duit sebanyak tu,” ujar seorang wargamaya.

“Kesihatan lagi mahal daripada duit 150,000 yang burn tu. Jangan bhayakan ny4wa,” k0men seorang wargamaya.

“Untuk keselamatan, jangan pergi. Duit boleh cari ny4wa satu je,” luah seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini entri tersebut telah menerima hampir 1,100 komen daripada wargamaya.

Artikel Berkaitan   Chef Wan Bising Dekat Bekas Isterinya Kerana Tidak Menjaga Pemakanan

Sumber : DedahMedia