Fasha Sandha Teruja Pengikutnya Melonjak 5 Juta Gara-Gara Postingnya Ini

Pelakon, Fasha Sandha meluahkan rasa syukur dan berterima kasih selepas pengikutnya di Instagram kini meningkat kepada 5 juta.

Fasha yang baru sahaja melahirkan anaknya, Aisha Amaira Mohd Aidil turut menasihatkan ibu supaya tidak berputus asa dan terus berdoa apabila berhadapan situasi keguguran seperti yang pernah dialaminya.

“Aisha adalah anak kelima ibu dan ayah. Dua lagi anak ibu dan ayah sudah dalam syurga Allah. Ibu pernah dua kali keguguran sebelum dapat Aisha. Tapi, ibu dan ayah Aisha kuat, tak pernah putus asa. Al-Fatihah untuk kakak dan abang Aisha di syurga.

“Kepada ibu-ibu yang pernah melalui nasib yang sama dengan ibu Aisha, jangan putus asa. Allah itu sebaik-baik perancang,” tulisnya.

Nama anaknya juga diterangkan membawa maksud bahagia dan cantik selamanya.

View this post on Instagram

Assalamualaikum, . Pengikut ibu naik ke 5M hari Aisha dilahirkan, ramainya yang sayangkan #iburayfalrayshaaisha Alhamdulillah , Terima kasih pengikut ibu yang selalu mendoakan baik2 untuk ibu saya sejak dulu lagi…. Nama saya , AISHA AMAIRA BINTI MOHD AIDIL Yang membawa maksud, Bahagia dan Cantik Selamanya. ❤️ Ibu Aisha sangat kuat, hari kedua ibu dah kemas barang2 dan balik rumah. . Aisha adalah anak ke 5 ibu dan ayah tau… lagi 2 anak ibu ayah dah dalam syurga Allah. Ibu pernah 2 kali keguguran sebelum dapat Aisha. Tapi ibu dan ayah Aisha kuat, tak pernah putus asa dan tak putus doa. Al Fatihah untuk kakak dan abang Aisha di syurga. Kepada ibu2 yang pernah melalui nasib yang sama dengan ibu ayah Aisha, jangan putus asa , Allah is the best planner. . Sebelah ibu Aisha ni namanya Nenek Kamisah (Tokmi) dialah matchmaker ayah ibu sehingga Aisha dilahirkan. ❤️🤗 @kam2u . Ayah @itsaidilaziz Aisha sayang Ayah, terima kasih sebab bantu ibu jaga Aisha kadang Aisha berjaga and poopoo at night 🤗😁 Love, Aisha Amaira ❤️

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

 

Anaknya, Aisha dilahirkan pada 7 Ogos lepas, hasil perkahwinan Fasha dengan Aidil pada 30 Mac tahun lalu.

Menerusi perkahwinannya yang pertama, Fasha mempunyai dua orang anak iaitu Putra Rayfal Ramli, 7, dan Putri Raysha Jemyma, 6.

kredit era

Artikel Berkaitan   “Aku Buka Jaket, Kau Tangkap Gambar” Akibat Buka Jaket Keselamatan Lelaki Ini Mati Dipukul Ombak