Gara-gara video Baby Pian ‘petik’ nama, Datuk AC Mizal gelak besar!

Pastinya ada yang pernah melihat watak kartun komedi yang dikenali sebagai Baby Pian dimana watak berkenaan terdahulu pernah menjadi bualan hngat netlzen apabila ia tul4r di laman soslal.

Seperti yang diketahui ramai, Baby Pian merupakan watak terkenal yang digunakan oleh pihak tertentu dengan menggunakan aplikasi Madlipz. Kebanyakan episod itu juga diselltkan dengan unsur lawak yang mencult hati netlzen.

Pun begitu, watak Kartun siri Baby Pian Dan Riki Si Anjlng juga sangat p0pular yang dihasilkan oleh lelaki bernama Ajiq Haris dimana dia sering memuat naik video itu menerusi laman Instagram miliknya.

Walau bagaimanapun apa yang menjadi perhatian juga, ada satu rakaman video pendek siri kartun berkenaan yang menarik tvmpuan pengacara p0pular, Datuk AC Mizal.

Menerusi perkongsiannya itu, dapat diperhatikan watak kartun berkenaan dan apa yang membuatkan pengacara p0pular ini berdekah apabila namanya juga dipetlk dalam video itu sehingga dia sendiri gelak besar melihatnya.

Selain memuat naik video, Datuk AC Mizal menerusi kapsyen di Instagram juga gelak besar sehinggakan rata-rata pengikut turut sama terhibur.

“Hahahahaha aduh hahahaha tak pasal pasal kena petih hahahahaha…” ujarnya yang dilihat tidak dapat berkata-kata kerana terhibur dengan video berkenaan.

Re4ksi netlzen tengok video Baby Pian

Diruangan k0men pula, ada yang memberitahu bahawa video itu merupakan dari Ajiq Haris dan menerusi tinjauan, video tersebut telah dimuat naik pada tahun lalu.

Sumber : DedahMedia

Artikel Berkaitan   Isteri Saharul Ridzwan Selamat Lahirkan Bayi Perempuan