“Haa, Dah Ada Panduan Ni Senang, Lepas Ini Tak Payah Dah Pening Nak “Match”Kan Tudung Dan Baju”

Memang tak boleh dinafikan, antara salah satu seribu seratus perkara bagi seorang wanita adalah memilih warna tudung yang sesuai dengan pakaiannya.

Kadang-kala, tudung dah ada, tapi tak sesuai dengan baju. Ada kalanya, baju dah okay tapi tak ada tudung pula yang boleh dipadankan.

Susah juga bila nak beli baju, kena fikir balik ada tak tudung yang kena dengan baju tu. Ni belum lagi cakap bab kenduri kendara, majlis, ataupun nak pergi keluar dating. Memang pusing kepala jadinya.

Haaaaaa, tak perlu pening dah. Ni ada panduan dan color swatch yang korang boleh tengok. Lepas ni, boleh la nak padankan warna apa pun dah!

kredit zayan

Artikel Berkaitan   “Apalagi Aliff Aziz?” Video Tersebar Artis Buka Zip Seluar Untuk Menunjukkan Kemaluannya Sambil Mengeluarkan Kata-Kata Kurang Senonoh