“Hadap Game Macam Nak Mati Esok!”- Ozlynn Diselar Biadab Bebel kat Johan Ketika ‘Live’ Gaming

Rata-rata lelaki dekat Malaysia ini, kalau dah ‘ketagih’ main permainan video memang tak akan ingatlah pasal perkara lain. Kalau boleh mandi, makan, tidur pun mesti nak berkeplt dengan k0nsol!

Sama juga dengan pelawak terkenal iaitu Johan yang dikenali sebagai antara gamer kuat dalam kalangan selebriti tempatan. Kalau anda perasan, lelaki itu juga rajin berkongsi penstriman secara langsung permainannya menerusi laman Facebook.

Main main juga, tapi kalau dah sampai melkat depan komputer, isteri mana yang tak mrah kan? Seorang individu di Twitter telah memuat naik sedutan video pendek di mana Johan telah dimrahi isteri kesayangan kerana terlalu leka bermain permainan bola FIFA..

Memang kelakar habislah melihatkan pelawak itu yang terkemut-kemut dibebel oleh Ozlynn. Rupanya si isteri dah lama pesan suruh berhenti main tapi Johan buat tak reti sahaja, memang diamukkanlah!

Bait-bait bebelan Ozlynn boleh than p3cah pervt juga!

Kau sibuk main FIFA main FIFA, yang aku siapa nak main?!

Meskipun ramai netlzen yang nyata terhibur dengan gelagat suami isteri ini, ada pula ‘acik bawang’ yang bvsuk hati dan tvduh bahawa Ozlynn kurang ajar dengan suami.

Siap ada yang cakap Ozlynn dan Johan hanya ‘berdrama’ sebab nak naikkan jumlah tontonan siaran langsung tersebut. Pulak dah?

Adatlah dalam perkahwinan ada gaduh dan berm4sam muka kan? Tapi jangan risau sebabnya pasangan r0mantik itu berbaik juga pada akhir penstriman tersebut.