Isteri Arwah Abam B0ngkar Keadaan Sebenar Yang Telah Berlaku

Belum reda lagi rasa dvka serta sedih terhadap pemergian pelawak Abam Bocey atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar,  telah muncul krisis dalam kalangan ahli keluarga arwah sehingga timbul pelbagai spekulasi.

Tindakan Ali Puteh yang memuat naik status penuh amarah dan berbaur hlnaan kepada baIu abangnya, Noor Hidayah nyata mengejutkan ramai. Tergamak untuk mengeluarkan perkataan k3sat terhadap seorang wanita yang masih lagi rapuh jiwanya dan bersedlh kehilangan suami tercinta.

Difahamkan, persengketaan itu berpvnca dari s0al harta. Menerusi Live di Facebook Datuk Seri Aliff Syukri, Noor Hidayah ketika ditemuramah memberitahu kereta yang sering digunakannya telah ditarlk oleh ahli keluarga Abam dan segala harta peninggalan arwah suaminya itu diuruskan oleh mereka.

Haritu saya nak bawa anak saya pergi klinik kerana anak saya demam, saya minta kunci kereta tapi pihak sana tak bagi.

“Ada asbab Datuk Aliff Syukri buat live, kalau tak kita tak tahu keadaan balu arwh” – Netlzen

Pend3dahahan menerusi video tersebut menlmbulkan tanda tanya ramai pihak yang ber4nggapan nasib isteri dan anak Allahyrham tidak terb3la. Tidak sepatutnya mereka diperlakukan sebegitu rupa.

Netlzen mahu Ali minta maaf pada kakak ipar

Rata-rata netlzen berpendapat Ali tidak sepatutnya mengeluarkan perkataan k3sat terhadap kakak iparnya itu.

K3s pergadvhan antara keluarga disebabkan perebvtan harta sering kita dengar menyebabkan hubungan kekeluargaan menjadi r3tak seribu. Harapnya lsu Ali dan kakak iparnya tidaklah berpanjangan dan dapat diselesaikan secara baik.

Artikel Berkaitan   “Brengsek berani dgn cewek aja!” – [VIDEO] 3 Lelaki Gelak-Gelak, Seronok Terajang Kawan Perempuan Dalam Kelas