Kehilangan Suami, BCL Masih Belum Boleh Tidur Sampai Ke Hari Ini

Pem3rgian suami tercinta, Ashraf Sinclair secara mengejut, sehingga kini masih lagi memberi kesan yang cukup mendalam di hati Bunga Citra Lestari (BCL).

Menurut penyanyi Afgan, yang juga merupakan kenalan baik BCL dan Ashraf, memberitahu kepada media bahawa sahabatnya itu masih belum boleh tidur sejak kehilangan suaminya, Selasa lalu.

Afgan ditemui ketika menghadiri majlis Majlis tahlil yang berlangsung secara tertutup dan hanya dihadiri ahli keluarga serta beberapa rakan selebriti.

Tambah Afgan, dia melihat keadaan BCL sangat penat sekali sehingga mengganggu tidurnya. Justeru, penyanyi itu mula ris4u dan bimbang ia akan menjejaskan kesihatan sahabatnya itu.

Bagaimana pun, setelah tiga hari pem3rgian Ashraf Sinclair, kelihatan em0si BCL dan juga anak lelakinya iaitu Noah sudah mula bertambah tenang dan baik.

“Tadi BCL tampak lebih baik, sudah boleh berbual. Noah juga bertambah baik, sudah mula berbual. Ramai tetamu membawa anak kecil mereka bersama untuk menemani Noah bermain…”

Kehilangan itu memang menyakltkan dan memerltkan, diharapkan BCL dan Noah kuat dan tabah untuk menempvh satu kehidupan baru tanpa Ashraf di sisi.

Banyakkan bersabar dan berdoa

Artikel Berkaitan   [TERKINI] 119 Kes Pulih Harian Melebihi Kes Positif Harian 110 & 1 Kes Kematian