“Kuang Hajar Punya Penyamun” Video Pau RM5k Cara Sekarang Siap Ambil “Kesempatan” Pada Wanita, Lelaki Diburu

Kejadian berlaku malam semalam di kawasan Keramat Setiawangsa semalam. Diberitakan 2 orang lelaki memberhentikan kereta mereka secara mengejut di hadapan sebuah kereta mgsa.

Terkejut dengan perbuatan tersebut, mgsa terus memecut keretanya dan terlanggar bahagian pintu kereta peny4mun tersebut.

Dalam rakaman jelas kedengaran lelaki tersebut menudvh pasangan tersebut sedang beromen di dalam kereta

Wanita berbaju kuning menafikan perkara tersebut

Tetapi yang menariknya peny4mun ini telah ‘advance’ kerana mereka ‘pau’ duit RM5k thru online banking!

Berikut sebahagian rakaman

Posted by Nadzri Lazim on Khamis, 25 Jun 2020

Cara pau semakin canggih.

Tapi yang kelihatan bod0h ialah senang la nak kena kutip dengan polis sebab identiti mereka ada resit transfer tu. Mana mau lari bro!

Apapun, kita tunggu hasil siasatan pihak polis nanti apa yang sebenarnya berlaku. Mangs4 telah membuat laporan polis. Jom tonton video ini.

“ No plate kereta tu dah ada. Boleh cari cume x bape jelas je dlm video. Yg hp mahal2 cbe scan no plate kereta yg kne l4nggar tu..”

Aku tak paham segelintir rakyat Malaysia ni,lebih percaya ckp perompak tu..esok2 kena Ngan diri sendiri bru tau”

“ sian kt pnjnayah tu, ye ye nau nk buat jahat, kene rekod plak da.wakakakaakaka mesti menyesal tak sudah”

“ Gngsterisme, samun, ugut, pehh banyak budak ni kena charge… silap2 keluar penjara udeh tua yoep. Kesian mak bapak kamu chorrr.”

Org lain pon msih xda keja…dh sihat tubuh badan xcacat tu p la cr keja setan…dh smpurna sifat akai pulak xdak”

Apa-apa pun kita tunggu perkembangab lanjut dari pihak berkuasa

Artikel Berkaitan   Atuk 70 Tahun Yang Juga Pesakit Hospital Terjun Dari Tingkat 10 Tapi Tersangkut Di Tingkat 3

kredit kuala lumpur viral