Leka Memberi Makan Ikan, Seorang Lelaki Ini Terkejut Nampak Sekujur Badan Tidak Bernyawa Dalam Sungai

TEMERLOH – Hasrat seorang lelaki memberikan makanan pada ikan peliharaannya di sangkar terencat selepas menemui mayat seorang lelaki terapung di Sungai Pahang dekat Kampung Buntut Pulau pagi tadi.

Ketua Polis Daerah Temerloh, Asisten Komisioner, Zundin Mahmood berkata, dalam kejadian kira-kira jam 9.40 pagi itu, mayat Mohd Fazairi Abu Bakar,38, dari Kampung Tebal di sini ditemukan dalam keadaan terbaring dan sudah kembung di dalam sungai tersebut oleh orang awam kira-kira jam 9.40 pagi.

“Hasil temubual, saksi memberitahu ketika memberi makan ikan di sangkar telah ternampak mayat yang sedang terapung di tengah-tengah sungai berkenaan dan menghala ke arah hilir sungai ke Kampung Pangsenam.

“Hasil pemeriksaan awal mendapati luaran tubuh si mati didapati tiada sebarang kecederaan selain tiada unsur-unsur jenayah disyaki berlaku,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Jelasnya, mayat mangsa dihantar ke Hospital Sultan Haji Ahmad Shah (Hoshas) Temerloh untuk bedah siasat sebelum diserahkan kepada ahli keluarga.

Artikel Berkaitan   Fakta Menggelikan Tentang Ekor Cicak Yang Ramai Tidak Tahu, Korang Yang Jenis Geli Juga Ke?