“Muka Perempuan Tu Tak Ada Rasa Bersalah Langsung” Svami Kant0i Check In H0tel Saat Isteri Sarat HamiI

Hati isteri mana lah yang tak hancur bila dapat tahu suaminya itu curang dengan wanita lain, lebih-lebih lagi apabila nampak di depan mata.

Satu video berdurasi 2 minit ini membuatkan ramai warganet jadi menyirap apabila melihat hati seorang isteri luluh melihat suaminya ‘kantoi’ check in hotel dengan perempuan simpanan.  Lebih teruk lagi perbuatan jijik si suami itu terbongkar saat isterinya sedang hamil.

Dia angguk je

Berdasarkan pemerhatian admin, lokasi kejadian dalam video yang dikongsikan oleh pangeran_pio dikatakan berlaku di Singapura. Ia tular di Malaysia semenjak ia  di kongsikan semula di Twitter.

Ramai netizen bengang bila melihat reaksi selamba perempuan simpanan tersebut. Tengok ni

apa yang membuat netizen makin marah apabila reaksi suaminya yang cuba nak nafikan perselingkuhannya itu.

Netizen juga terkesan bila melihat reaksi wanita tersebut yang seolah-olah mencabar kesabaran isterinya yang hatinya dah berkecai tu.

Netizen jadi lebih bengang lagi apabila si suami protect wanita itu berbanding dengan mengawal kemarahan isterinya.

Tambahan lagi, ketika mereka sedang berbincang di suatu tempat,  si suami memberikan alasan yang dia hanya berbual dengan wanita tersebut di hotel.

Hurm, apa pun masih tak tahu hujung pangkal cerita sebenar, apa pun kita sama-sama lah doa minta jauh daripada hal ini berlaku kepada orang disekeliling kita.

Artikel Berkaitan   'Semua orang gelak sebab KFC jadi hantaran'