“Orang have2 mana cukup RM500” Noor Nabila Beri AIasan Ingin CERAl Kerana Sharnaaz Hanya Bagi Nafkah RM500 Sebulan?

Kec0h kini di media sosial k3s [email protected] pelakon Sharnaaz Ahmad dan isterinya, Noor Nabila pada pagi tadi. Drama k3s pasangan ini bertambah-tambah apabila Sharnaaz pula diIaporkan telah menoIak tuntvtan cerrai daripada isterinya.

Menurut Harian Metro, dalam proses [email protected] itu,Jawatankuasa Pendamai (JKP) telah [email protected] anggota keluarga yang rapat dengan pasangan tersebut, bertujuan untuk beri nasihat dan cari jalan penyelesaian.

Malah sebelum ini juga, Sharnaaz yang diwakili peguam ketika ditanya hakim pada 29 Ogos telah menjawab “Ya” sudah melihat tuntvtan daripada Noor Nabila, namun tidak bersetuju dengan tuntvtan cerrai berkenaan.

Nabila beri alasan nafkah zahir yang Sharnaaz bagi tak mencukupi

Agak mengejvtkan juga bila lap0ran memberitahu yang selain dari tiada persefahaman dan sudah tinggal berasingan sejak Februari 2018, Nabila juga memberi alasan yang Sharnaaz bagi nafkah zahir tak mencukupi iaitu hanya RM500 sebulan.

Tambah Nabila lagi, Sharnaaz boleh memberi nafkah lebih daripada itu serta segala langkah perdamaian yang dilakukan juga tidak menemui jalan penyelesaian kerana Sharnaaz masih berterusan dengan sikapnya itu.

Malah perbincangan melalui keluarga masih tidak berjaya.

“Lohh 500 aje bio betik” – Netizen

Rata-rata netizen yang membaca kes ini beranggapan nilai RM500 yang diberikan Sharnaaz itu tidak mencukupi tambahan pula gaya hidup Nabila yang ‘have-have’ itu.

Sharnaaz dan Noor Nabila telah mendirikan rumah tangga pada 31 Mac 2017 dan mereka dikurniakan seorang anak, Jebat Jayden Ahmad yang kini berusia setahun.