Penat hadiri majlis pernikahan, Emma Maembong tertidur di ribaan suami

Majlis pernikahan Emma Maembong akhirnya selesai juga. Sah menjadi isteri kepada seorang juruterbang, Emma terlihat bahagia disamping suami yang dikenalinya hampir dua tahun.

Pernikahan yang berlangsung dengan kehadiran ahli keluarga terdekat dan juga pihak media ini terlihat tenang dan santai dengan pasangan mempelai menyarungkan busana ber0na putih sedondon.

Selamat bergelar suami isteri

Menerima mas kahwin sebanyak RM2,000 dan lima dulang hantaran berbalas tujuh, Emma dan pasangan, Muhamad Shazli Azhar, 32 sah dinikahkan pada jam 11.58 pagi tadi.

Penat sampai tertidur

Seusai majlis pernikahan,  Emma Maembong telah memuat naik gambar pertamanya bersama suami tercinta di dalam kereta. Gambar tersebut terlihat sangat r0mantis walaupun masing-masng keletihan selepas mengharungi majlis yang berlangsung tadi.

Tahniah Emma dan pasangan

Disamping itu, Emma turut mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan kelancaran majlis mereka. Menerusi muat naik itu jelas kelihatan suaminya terlena disisi sambil merlba Emma yang turut tertidur.

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah menlnggalkan komen mengucapkan tahniah kepada pelakon tersebut dan mendoakan agar hubungan perkahwinan mereka kekal ke Jannah.

Artikel Berkaitan   Menurut Kajian, Kehamilan Boleh Berjangkit Dari Kawan Baik