“Perempuan tulen okay tak tu?” – Kecoh di Twitter Ramai Gadis Tergugat Sebab Pondan Zaman Sekarang Lawa Gila??

Selalunya kata orang, kalau lelaki yang memilih untuk menjadi seperti perempuan aka transgender, kita boleh tahu walaupun tengok daripada segi luaran kan?

Tapi, seorang transgender baru-baru ni jadi viral di Twitter sebab netizen kata dia memang ‘tak nampak macam pondan’. Yeke?

Video tu adalah tentang seorang individu tengah bercakap sesuatu sementara kamera menunjukkan muka transgender tersebut. Kata individu tu, transgender ni susah orang nak teka yang dia bukan perempuan tulen.

Mana mana event saya bawa dia, belum pernah lagi ada orang teka dia pondan.”

Walaupun dia dah bercakap, berbual panjang. Selalunya kalau kita berbual dengan pondan, kita akan dapat hidu kan. Sengau sengau suara pondan. Garau garau suara pondan.”

Katanya, transgender ini lawa tetapi tidak macam yang lain suka kepit suara. Nampak macam perempuan tapi tak terikut transgender yang lain.

Belum ada lagi manusia yang teka ini adalah pondan. Melainkan kalau dia bogel dalam bilik.”

“Perempuan tulen okay tak tu?”

Ramai jugalah netizen terutamanya gegadis yang insecure sebab transgender lagi lawa daripada perempuan tulen. Huhuhu…

“Jangan risau, lelaki tetap cari perempuan tulen.”

Tapi ada juga netizen yang cakap suara dia yang macam tu pun dah dikira kepit juga sebenarnya. Pastu ada juga yang cakap nampak je dia tu macam pondan.

Korang tengok video ni, kepit ke tak kepit you olls!

Artikel Berkaitan   “Tumbangnya bendera bermakna tumbangnya negara” – Netizen Salute Abang Askar Angkat Bendera Jatuh Tepi Jalan