Rakaman Video Mari Belajar ABC Bersama Bro Sajat Mencuit Hati Orang Ramai

Dari dulu pun dunia lawak meriah tapi tidaklah semeriah hari ini. Kalau dulu video-video lawak hanyalah sekadar buat syarat untuk melengkapkan suatu program berbentuk hiburan itu berlangsung. Hari ini banyak sangat video lawak.

Setiap kali perkongsian yang dibuat Sajat pasti akan menarik perhatian ramai, yang terbaru video Belajar ABC yang buat orang ramai ketawa tak henti-henti.Video tersebut sebenarnya di olah oleh seorang pengguna Twitter sampai sajat sendiri tertarik dengan video itu.

Sebelum ini ada satu video yang Sajat kongsi dekat Inst4gram tunjuk dia bersama barisan penari profesional buat tarian yang sama macam Jennie dalam music video Solo.Macam biasalah, bila video pasal Sajat ni memang most of the time akan vir4l ke Tw1itter. So, ramai netzen yang tonton tarian dari Sajat pujilah kepandaian dia menari.

Sejak semalam apabila ada pengguna Twi1tter yang berkongsi video dengan judul “Mari Belajar ABC Bersama Sajat”.Video berdurasi lebih dua minit itu merakamkan sedutan ayat dari video-video usahawan kosmetik berkenaan yang disunting mengikut abjad dari A hingga Z.Mengulas mengenai perkara itu, Sajat mengakui terhibur dengan video berkenaan. Malah, dia sendiri memuji kreativiti netzen kini.

Mari Belajar ABC Bersama Sajat

Mari Belajar ABC Bersama Sajat

Posted by Rock N Roll Pizza on Wednesday, 25 September 2019

“Terlalu kreatif sangat netzen sekarang sebabnya ada video yang diambil itu dari tahun 2014 dan 2015 lagi. Macam tak terkata.Rasa kelakar pun ada..kalau budak-budak tengok, menangis tu. Kalau untuk sekadar hiburan kiranya okaylah.

“Apa pun saya nak ucapkan terima kasih kepada yang kreatif, edit video berkenaan. Bayangkan setiap huruf itu dia ‘pegang’, boleh sunting hingga jadikan ia sebagai bacaan ABC.Maknanya, walau saya tidak ada kategori popular tapi tetap trend1ng di media s0sial,” seloroh Sajat.Sajat bagaimanapun sekali lagi menekankan, tontonlah video tersebut dalam sisi hiburan.

Sajat: pagi pagi kawan saya bagi tahu kat sajat ,yang sajat trending kat twitter ,tanpa anda siapa lah saya dikenali,nak tahu twitter saya nursajat23, ada benda yang baik kita ambil,ada benda tak sedap dipandang kita buangkan ketepi, saya manusia biasa,tak lari salah dan silap, apa apa pun, tq semua nya.. love all my followers

“Yang penting, ia sekadar hiburan. Kalau yang tak berapa elok tu, buanglah jauh-jauh sebab saya manusia yang tak pernah buat sil4p,” jelasnya kepada MH.

Sementara itu menerusi Inst4gram, penyanyi Abang Nak Tegur ini juga ada berkongsi mengenai namanya yang turut trend1ng di platform sama.Sehingga kini, video tersebut sudah mendapat ulang kicau hampir 40,000 kali dengan lebih 360,000 tontonan.

Lawak dan jenaka penting dalam kehidupan manusia sebenarnya. Ketawa mampu meredakan ketegangan kita. Musim lawak dan jenaka ini akan kekal menjadi pilihan masyarakat. Selera mereka hari ini sentiasa berubah-ubah. Ini zaman kemuncak dunia lawak.