“Saya Bukan Perempuan Murahan..” Baby Shima Datang Nak Beli Kereta, Tiba-Tiba Seorang “Datuk” Nak Jumpa Sebab Nak Offer

Penyanyi, Nor Ashima Ramli atau lebih dikenali dengan nama Baby Shima telah mendedahkan hamper terpedaya dengan seorang jurujual kereta yang mahu mengambil kesempatan keatas dirinya.

Beliau yang berkongsi video pada laman Instagram peribadinya menyebut kejadian ini bermula selepas dia berniat mahu membeli kereta disebuah showroom beberapa hari lalu.

Jurujual terbabit dikatakan menawarkan dirinya sebagai duta kereta, namun rupanya dia mempunyai agenda tersendiri.

“Nak berniaga buat cara berniaga! Saya tak nak buruk sangka! Korang fikirlah sendiri ya.. Nak di jadikan cerita, kelmarin Shima datang showroom kereta… Tengoklah kereta… Kemudian dokumen dah bagi semua..

“So hari ni sales person call nak ajak jumpa konon nak offer jadi duta! So kita pun jumpalah lepas promo! Masa meeting kat A&W discus cantik je!

“Lalu masa manager Shima pergi toilet, tinggallah Shima berdua sahaja, boleh pula wakil syarikat ni cakap, minta Shima datang seorang diri saja, nak deal dengan Shima je, konon sama Datuk tak perlu nak ajak team!

“Padahal waktu mula-mula meting sama manager cakap lain… Now cakap lain pula! Nak jumpa personal! Direct Shima sahaja.. Korang rasa apa? Depan manager Shima tak pula berani nak cakap macam tu ajak jumpa personal.

“Maaf saya bukan perempuan murahan ya… Itu bukan cara kerja sebenarnya! Mana professionalism korang? Macam ni ke cara kerja company besar?

“Banyak lagi Audi R8 dan Mustang kat KL ni! Dari minat nak beli jadi menyampah! Kau nak jual kereta atau nak jadi orang tengah!,” tegasnya

View this post on Instagram

Nak berniaga buat cara berniaga ! ..Saya tak nak buruk sangka ! Korang fikirlah sendiri ya.. Nak di jadikan cerita ,kemarin shima datang showroom kereta..tengoklah kereta..kemudian dokumen dah bagi semua,,so hari ni sales person call nak ajak jumpa konon nak offer jadi duta! so kita pun jumpalah lepas promo! masa meeting kat A&W discus cantik je !! lalu masa manager shima pergi toilet ,tinggallah shima berdua sahaja, boleh pula wakil syarikat ni cakap, minta shima datang seorang diri saja, nak deal direct dengan shima je konon sama dato.. padahal waktu mula2 meting sama manager cakap lain..now cakap lain pula! nak jumpa personal! direct shima sahaja.. korang rasa apa? (depan manager shima tak pula berani nk cakap mcm tu ajak jumpa personal) maaf sy bukan perempuan murahan ya..itu bukan cara kerja sebenarnya! mana profesionallisma korang? mcm ni ke cara kerja company besar? Banyak lagi Audi R8 dan mustang kat Kl ni! dari minat nak beli jadi menyampah!! Kau nak jual kereta atau nak jadi orang tengah! #babyshima #byma #adanampakmummyhappy #lembutbukansenangkenapijak

A post shared by BABY SHIMA DAA3 BIGSTAGE (@babyshimaofficial) on

Artikel Berkaitan   Penghantar Makanan “Terceduk” Di Sebalik Beg Makanan Jenama Terkenal Gara-Gara Bawa Ketum