Shuib belanja semua pelanggan dalam kedai sempena anniversary

Seperti pasangan selebriti yang lain, pelawak Shuib Sepahtu dan penyanyi Siti Sarah Raisuddin juga sentiasa menjadi perhatian ramai peminat.

Pasangan ini telah berkahwin pada tahun 2011 dan kisah Shuib dan Siti Sarah dimana sentiasa bersama disaat susah dan senang juga pernah menjadi inapirasi buat semua.

Sambut ulangtahun perkahwinan

Walau bagaimapun, terbaru pula apa yang lagi membuatkan pasangan ini gembira, mereka semalam bersama-sama menyambut ulangtahun perkahwinan mereka.

Namun begitu, apa yang perhatian juga Shuib turut memuat naik satu rakaman dia memegang erat tangan isterinya itu lantas memasuki kedai miliknya.

Dapat diperhatikan, Shuib menghargai kehadiran pelanggan di kedainya sehingga penuh dan kelihatan dua baris panjang sedang menunggu giliran.

Lebih membuatkan, pelanggannya gembira sempena ulangtahun perkahwinannya itu dia memberitahu kepada pelanggan bahawa dia belanja mereka buat setiap seorang pada malam itu.

Shuib belanja pelanggan

Dia memberitahu bahawa itu cara dia dan isterinya menyambut ulangtahun perkahwinan pada tahun ini dan sempat menulis ucapan buat Siti Sarah menerusi perkongsian video berkenaan.

Cara kitaorang celebrate Anniversary tahun ni. Happy Anniversary sayang Siti Sarah Raissuddin… 26 Feb 2011- 26 Feb 2019,” ujarnya.

Dalam pada itu, diruangan komen rata-rata memujl tindakan Shuib belanja pelanggan dimana dia dipvji seorang yang pemurah selain mendoakan yang terbaik buatnya dan mengatakan dia juga telah menjadi idola buat peminat.

“Happy Anniversary abang dan kak…”

Sumber : DedahMedia

Artikel Berkaitan   YANG BUAT HAJI HATI-HATI SCAMMER BERJUBAH PUTIH DI TANAH SUCI