Terkenal Dengan Sikap Rendah Diri, “Boss Shell” Akui Tidak Selesa Pakai Suit, Lebih Selesa Dengan Pakaian Biasa

Sejak foto beliau bertemu dengan seorang pekerja sambilan di pam minyak yang memperoleh keputusan cemerlang dalam SPM tular, Pengarah Urusan Shell Malaysia Trading Sdn Bhd dan Shell Timur Sdn Bhd, Shairan Huzani atau mesra disapa Pakcik Shell sering menjadi sebvtan.

Sangat merendah d1ri serta langsung tidak kisah mengendali pelanggan yang ingin mengisi minyak di pam minyak, Pakcik Shell juga dilihat aktif di sosial media dan kerap memuat naik aktiviti hariannya bagi tatapan warganet.

Dalam satu perkongsian yang dibuat hari ini, beliau memaklumkan telah bergambar bersama ahli-ahli lembaga pengarah termasuk wakil perbadanan Negeri Sabah dan wakil kerajaan Negeri Sarawak yang merupakan pemegang saham syarikat.

View this post on Instagram

dua foto yg berbeza, namun hati yg sama. berkicap kena pakai suit 😅 nak amik gambar rasmi ahli2 lembaga pengarah termasuk wakil perbadanan negeri sabah dan wakil kerajaan negeri sarawak yg dua2 pemegang saham syarikat. >>>swipe left: lekluu 😁 bersama #teampakcikshell di kudat sebelum pkp. harapan ku kaam kamemon sehat… tahak umul mag jumpa kita lagi ✌️ bumi malaysia dianugerah tuhan sumber minyak dan gas di perairan laut china selatan. jagalah baik2. we have been proudly working hard serving malaysia since 1894 🇲🇾 kita milik malaysia. kita rakyat malaysia, berusaha buat yg terbaik utk malaysia 🇲🇾 #supportlokal #kicaphabhal #kicapjalen #kicapkipasudang #kicapadabi #kicaptamin

A post shared by Shairan Huzani (@pakcikshell) on

Apa yang mencuri tumpuan adalah kapsyennya yang mengatakan tidak begitu selesa berpakaian formal dengan suit lengkap. Namun, atas urusan rasmi beliau tidak dapat menolak untuk berpenampilan sebegitu.

Menerusi perkongsian itu juga, Pakcik Shell turut sempat memuat naik gambarnya bersama pekerja pam minyak yang lebih kasual dan santai sebelum Perintah Kawalan Pergerakan berlangsung tempoh hari.

Sehubungan dengan perkongsian yang ‘sempoi’ daripada Pakcik Shell, rata-rata warganet telah men1ngg4lkan komen positif diatas muat naik itu.

Mereka juga turut mengakui bahawa cara Pengarah Urusan Shell Malaysia Trading itu sangat menyenangkan terutamanya buat para pekerjanya yang ada di seluruh negara.

kredit satkoba

Artikel Berkaitan   Setahun Memeluk Islam, Alex Hadiahkan Harijadinya Dengan Syahadah, Kita Sama-Sama Ucapkan Tahniah Kepadanya