[Video] Bibik durjana! Tonyoh muka, cubit dada & jolok mulut warga emas dengan biadap sekali

Apabila ibu dan bapa sudah menginjak usia tua, dan kebanyakkan mereka sudah tidak mampu untuk menguruskan diri sendiri, justeru ramai daripada kalangan anak berkerjaya mendapatkan bantuan pembantu untuk menjaga orang tua mereka.

Namun, nasib malang menimpa seorang wanita warga emas apabila dia mendapat layanan buruk daripada seorang wanita yang menjaganya.

Aksi biadap wanita tersebut yang dipercayai pembantu telah berjaya dirakam, memaparkan wanita tersebut melakukan kekasaran kepada warga emas tersebut ketika sedang memberikan makanan.

Muka ditonyoh, dada dicubit dan jolok mulut orang tua
Menurut seorang saksi yang mahu dikenali sebagai Elizabeth, dia melihat sendiri bahawa pembantu wanita yang sedang memberi makanan kepada warga emas itu, disebuah kedai makan telah menonyoh beberapa kali muka mangsa.

Tidak cukup dengan itu, pembantu itu juga dilihat dengan sengaja mencubit dada dan menjolok mulut warga emas tersebut menggunakan jari beberapa kali.

Nenek tu nampak takut, dia diam tak kata apa2
Tanpa berlengah lagi, saksi tersebut dengan segera merakam aksi biadap wanita tersebut, dapat diperhatikan warga emas itu hanya berdiam diri, malah lelaki tua yang berdiri sebelah, berkemungkinan suaminya, kelihatan sugul melihat tindakan wanita terbabit.

Difahamkan, kejadian berlaku di Singapura dan saksi terbabit telah pun bersemuka dengan wanita tersebut atas tindakan biadapnya terhadap warga emas berkenaan.

是誰家的媽媽?地点:新加坡 Geylang Bahru Market and Food CentreWhat if this was your mother? Woman pinches ah ma's breast, pushes water bottle and shoves fingers into her mouth at Geylang Bahru Market and Food Centre視頻转自《STOMP》

Posted by JB情報网 on Monday, 1 July 2019

Walaupun masih tidak dapat mengesahkan apakah hubungan sebenar wanita itu dengan warga emas tersebut, namun apa yang pasti permbuatan yang dilakukan jelas salah dan tidak bertanggungjawab.

Artikel Berkaitan   Shuib belanja semua pelanggan dalam kedai sempena anniversary