[VIDEO] Seram, Lelaki Dakwa Jumpa ‘Budak’ MlSTERl Pegang Bola Tepi Lif Sambil Lambai Tangan!

Pasti ramai di antara kita yang pernah terdengar atau mengaIami sendiri kisah [email protected] dalam hidupnya. Sebagai manusia, kita sering didedahkan dengan pelbagai kisah [email protected] yang berlaku di sekeliling kita.

Seperti kisah yang dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter, bercerita mengenai pengalamannya sendiri yang [email protected] bertembung dengan seorang ‘kanak-kanak’ di kediamannya.

Apa yang menyer4mkan, cara lambai ‘budak’ tersebut yang ditunjukkan dalam video dibawah sangat ‘menak0tkan’.

Melalui perkongsian lelaki ini, kanak-kanak ini seperti tidak pernah kelihatan sebelum ini di kawasan kediaman tersebut. Paling menyer4mkan, perkongsian satu gambar di laman Twitter membuatkan pelbagai tanda tanya mengenai ‘0bjek’ disebalik pagar besi tersebut.

Aku dapat rasa ‘aura’ tu…

Masa aku keluar lift tu aku nampak dah budak tu ada kat situ tapi ingat ada orang jaga. Then aku jalan jelah ke pintu rumah aku. Tapi masa tu aku dapat rasa aura lain macam serius tak t!pu. Then masa nak bukak padl0ck saja pusing belakang tengok budak tu.

Aku pelik lah kenapa at this hour (masa kejadian pada jam 12.50 pagi) dia still kat luar sorang sorang kan. Boleh pulak dia lambai tangan kat aku. Time tu aku dah tahu that is not a kid. Aku baca ayat kursi masa tengah bukak padl0ck rumah tu. Sumpah nak terkenc!ng. Korang bayangkanlah kalau korang kat tempat aku.

Pandang sekali lagi, budak tu hilang…

Then sebelum masuk rumah aku pandang lagi sekali pastu tau tau dah hilang. Dah la aku duduk sorang rumah tu haih. Then few minutes lepastu aku dengar suara budak budak kat luar pintu and aku dah tak kuat. Tapi kalau korang tengok ig aku memang aku buat stup!d thing ah.

Artikel Berkaitan   Dipuji Beradab & ‘Gentleman’, Pemuda Sungguh2 Minta Izin Ke Atuk Nikahi Cucu

Then last last aku plan tidur rumah member and now alhamdulillah kurang tak0t. Esok balik rumah balik tapi tak tahu lah haih, doa doakan yang baik jelah. Kalau ada lagi budak tu, aku nak main bola dengan dia lah.

Katanya, dia [email protected] kejad!an ini seperti ganggvan jiin dan sebagainya.

Sumber: Twitter via siakapkeli