Wanita Ini Disaman Suami Sendiri Kerana Tidak Memakai Helmet, Alasan Si Isteri Amat Melucukan!

Tugas dan tanggungjawab seorang anggota polis bukanlah sesuatu yang mudah dan remeh. Sudah menjadi tanggungjawab anggota polis untuk menjaga dan melindungi keselamatan orang awam serta berusaha sedaya upaya untuk membasmi kes-kes [email protected] yang berlaku di negara ini demi menjaga keamanan negara.

Namun, apa yang berlaku kepada salah seorang anggota polis trafik yang berasal dari negara jiran ini boleh membuatkan netizen ketawa terbahak-bahak apabila beliau terpaksa menahan dan [email protected] isterinya sendiri kerana tidak mematuhi serta menyalahi undang-undang jalanraya iaitu tidak memakai helmet ketika menunggang motosikal.

Walaupun dirayu oleh si isteri, si suami tetap menjalankan tanggungjawabnya dengan adil dan menulis surat [email protected] kepada isterinya tanpa mempedulikan rayuan tersebut.

Menurut kenyataan isterinya, dia hanya ingin keluar ke pasar yang tidak jauh dari rumahnya namun malangnya pada ketika itu suaminya yang juga merupakan anggota polis bersama polis-polis yang lain sedang membuat pemeriksaan jalanraya.

Pada akhirnya, si isteri berlalu dan sempat meyuruh suaminya untuk memasak sendiri kerana kesal dengan tindakan suaminya [email protected] Di raut wajah lelaki tersebut turut terpancar satu kekesalan yang amat besar dan sedang memikirkan kejadian yang bakal dihadapi apabila tiba di rumah nanti. Apa-apa pun jom lihat video penuh di bawah dan lihay gelagat mereka berdua.

VIDEO :

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Terima Kasih!

Sumber: Youtube Yudi Official / Mediaohsem

Artikel Berkaitan   Risau muka sebenar terdedah, wanita ini sanggup makeup tebal walaupun terlantar sakit di hospital