Yang Mampu Je Sanggup Tengok! Haiwan Ini Dijadikan Hidangan Istimewa Perkahwinan, Rata-Rata Tetamu Sangat Terkejut

Sebuah kejadian mengejutkan berlaku di China, dalam sebuah pesta pernikahan yang di sajikan oleh tuan rumah sebagai hidangan istimewa. Para tetamu yang hadir pada majlis perkahwinan di wilayah Zhejiang, China tiba-tiba menjadi gempar. Ini kerana, pihak penganjur pesta menyajikan hidangan dari buaya. Mereka juga memperlihatkan bagaimana buaya itu di kuliti dan dimasak untuk di jadikan hidangan….

Hampir semua tetamu tergamam dan terkejut melihat menu pada majlis perkahwinan itu. Ramai yang sempat mengabadikan foto hidangan aneh itu. Rakan pengantin lelaki yang bernama Sun Pai yang mengabdikan gambar ini, menjelaskan, jika rakan-rakannya yang tidak percaya adanya hidangan buaya di sebuah pesta pernikahan dan ia ingin membuktikan dengan gambar tersebut….

Gambar tersebut memperlihatkan seekor buaya dengan panjang dua meter. Pada awalnya buaya tersebut masih terikat mulutnya. Sehinggalah buaya malang itu dibunuh kemudian disajikan sebagai hidangan kepada tetamu….

Sumber : http://ceritera85.blogspot.com/

Artikel Berkaitan   Mampu Merawat 36 Jenis Kanser, Datuk Husam Beri 'Hint' Akan Buat Kajian Mengenai Manfaat Ganja Untuk Perubatan