Pernah bercinta Kemudian Putus Di Tengah Jalan, Pasangan Ini Tak Sangka Cinta Pertama Membawa Ke Jinjang Pelamin

Perkongsian seorang pengguna Twitter yang menggunakan akaun Twitter @HannaShuaib_ tentang jodoh bersama cinta pertamanya. Memang indah bila dapat bersama dengan cinta pertama melayari bahtera perkahwinan.

Mengahwini cinta pertama saya, my ex. Dia adalah teman lelaki pertama saya (2009) and we broke up (2011). Kami bertemu kembali (2015), dan kembali mengenal hati budi masing-masing. Anddd hereeee we are! My husband,  Alhamdulillah. Dont worry, all of us pakai mask dalam masjid. Buka kejap je untuk ambil gambar.

Kisah secara ringkasnya. Dulu kami puppy love je tapi setahun lebih juga. We broke up sebab family. Yela masa tu sekolah lagi kan. Mesti la parents tak bagi cintan cintun. Then we broke up.

Hanna pun pindah sekolah and kami lost contact. Nak jadikan cerita 2015 tu kawan-kawan ajak lepak sekali dengan dia. From there la kami kenal balik. Get to know each other again.

Lepas bersama kembali, semua relationship ada problem tapi Alhamdulillah dari awal kenal dia sampai sekarang, takda masalah orang ketiga. Harap harap sampai bila-bila. Aminnnn. 

kredit gempak

Artikel Berkaitan   Fazura Selamat Lahirkan Anak Bersama Fattah Amin, Namun Ini Permintaannya Terhadap Semua Orang