Cium Bawah Lengan Suami Selepas Pukul 6 Petang Boleh Jadikan Isteri Awet Muda

Semua lelaki mahukan isteri yang tampak jelita dan anggun. Lebih-lebih lagi, kalau isteri masing-masig kelihatan awet muda sentiasa, itu satu bonus.


Jadi bagaimana nak pastikan isteri nampak awet muda? Jawapannya adalah dengan cium ketiak lelaki atau pun suami selepas pukul 6 petang atau semasa hendak tidur.

Bancian Atas 10 Ribu Pasangan

Menurut bancian ke atas 10 ribu pasangan yang sudah berkahwin, hanya 45% sahaja isteri tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin.

Manakalah selepas usia 10 tahun perkahwinan, hanya tinggal 21.7 % sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami.

Suami Ada Hormon Phero

Tahukah kaum isteri, bahawa hormon Phero yang di rembes dari ketiak lelaki / suami boleh mengaktifkan hormon wanita / isteri hingga mereka merasa damai dan tenang?

Sebenarnya hampir 65 % bau badan lelaki / suami datang dari celahan ketiak di mana kelenjar Phero paling aktif.

Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya.

Sedutlah bau Phero suami agar kamu semua dapat memulakan hari dengan ceria. Tidak di nafikan anda akan dapat pengalaman yang cukup rilex dan tenang.

Ianya adalah tanda bahawa bau Phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda.

Lena Sehingga Sekala 7 Dan 8

Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai skala 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.

Selain dari pada itu isteri yang suka mencium bau ketiak suami akan lambat menjadi tua, ianya seperti obat awet muda yang alami.

Dan peringatan untuk lelaki / suami, jangalah cukur ketiak anda togel, biarkan sedikit atau trim sikit je bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau Phero yang di senangi wanita.

Jadi, pada isteri-isteri semua, anda semua praktikan ke tidur di atas lengan suami? Suami-suami semua, adakah anda cukur licin ketiak atau biarkan berbulu?

Sumber : Johorisme