Lelaki Lebih Tertarik Kepada Wanita Yang Berisi Berbanding Yang Kurus, Ini Faktanya

Menjadi lumrah seorang lelaki apabila berjumpa dengan seorang wanita mereka akan memerhatikan wajahnya dan diikuti dengan bentuk badan. Tahukah anda, lelaki sejati sebenarnya lebih gemar memilih wanita yang memiliki bentuk badan yang lebih berisi daripada yang kurus.

Lelaki melihat wanita badan berisi lebih seksi jika dibandingkan dengan wanita berbadan kurus. Wahai wanita, mulailah ikuti selera anda untuk dapatkan tubuh lebih sedikit berisi. Tidak perlu untuk mengikat perut dan melakukan diet yang membuatkan anda kelihatan kurus.

Tubuh seorang wanita yang berisi memberikan kesan menarik di mata lelaki. Salah satu kejayaan dalam kehidupan rumah tangga adalah apabila suami melihat para isteri mempunyai badan berisi.

Golongan wanita yang kurus biasanya diinginkan oleh seorang model yang ingin berjalan di atas pentas peragaan. Tetapi bagi seorang wanita yang ingin persiapkan diri untuk membina rumah tangga badan yang berisi adalah pilihan yang lebih tepat.

Anda boleh bertanyakan pendapat pada kawan-kawan lelaki sama ada mereka memilih yang berisi atau yang kurus. Jawapan yang diberikan pasti akan membuat anda terkejut.

Sumber : Aliff Channel

Artikel Berkaitan   Kalau Orang Tau Betapa Sakitnya Bersalin Tanpa EPIDURAL, Mesti Dia Tak Nak Bersalin, Ikuti Pesanan Pakar