“Masuk Mahk4mah wahai kekasih ku” – (Video) Asif Blnja Nyanyi Lagu Jiwanggg, Sekali Lain Yang Netizen Dengar

Salah satu bintang berasal dari Kelantan yang kian menyinar, Asif insan istimewa dan terpilih sering sahaja membuatkan penonton tertawa dengan telatahnya. Bakatnya yang pandai berlakon spontan dengan bantuan Youtuber terkenal, Syahmi Syazli ini membuatkan semakin ramai yang meminati Asif.


Malah baru-baru ini menerusi akaun TikTok Asif Suhaimi, satu video yang memaparkan Asif belanja suara nyanyi lagu jiwang telah mencvri perhatian ramai. Dalam perkongsian rakaman itu, Asif menyanyikan sebuah lagu nyanyian asal Harry Khalifah.

Apa yang mencuri perhatian ramai adalah Asif dengan selamba menyanyikan lagu tersebut dengan lirik lain dari asal. Apa yang penting adalah yakin tau! Berikut adalah perkongsian rakaman Asif belanja suara nyanyi lagu jiwang yang dimuat naik ini:

Boleh tahan juga suara nyanyian Asif ini biarpun lirik main bedal! Apa-apa pun perkongsian rakaman tersebut telah meraih lebih 31 ribu likes dan 458 ribu tontonan. Rata-rata warganet terhibur mendengarkan nyanyian Asif ini dan meningg4lkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Hahaha yang lirik tak betol tak pe yang penting tempo masuk haha”

“Weh ingat dia hentam je apa dia nyanyi. Lirik dia sama dengan yang dia nyanyi dulu. Aku hafal doo”

“Masuk cantik tu sif. Lirik salah pun konfiden tu”

“Wow suara jantan gitew”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber:HCL