Raih Hampir 20 Ribu Likes, Ramai Puji Penampilan Siti Saleha Bertudung

Baru-baru ini pelakon cantik Siti Saleha berkongsikan satu foto dirinya yang bertudung dan telah ‘mencuri’ perhatian ramai. Foto Siti Saleha bertudung itu adalah ketika sesi pengambaran drama berjudul 7 Hari Mencintaiku 2.


Siti Saleha yang melakonkan watak Mia Adriana dalam drama ini sememangnya bertudung sejak 7 Hari Mencintaiku pertama lagi. Perkongsian gambarnya bertudung itu bagaimanapun membuatkan ramai memuji kecantikannya.

Bergambar bersama pelakon drama ini

Biarpun begitu dalam drama tersebut yang pernah menjadi satu fenomena ketika tayangannya dulu, Siti Saleha nampak sangat cantik mengayakan hijab.

Berikut adalah foto yang dikongsikan olehnya itu:

Menerusi ruangan kapsyen dia menulis kapsyen, I’ve always preferred bawal than shawls. How do I look?”

Perkongsian Siti Saleha ini meraih hampir 20,000 likes. Rata-rata netizen dan rakan selebriti memuji fotonya ini. Berikut antara reaksi yang ditinggalkan mereka di ruangan komen:

“You are beautiful then. You are beautiful now.”

“Yess bawal suits you pretty!”

“So pretty and this colour of tudung is soo..”

“So cantik! Bless you”

Apa-apa pun yang pasti rasanya tak sabar nak tonton drama 7 Hari Mencintaiku yang kedua ini. Harapnya dapat menjadi lagi satu fenomena dan jalan ceritanya lebih menarik. Gandingan pelakon dalam drama ini pun boleh tahan juga semuanya hebat-hebat.