[Video] Telur Ayam Ini Lebih Besar Daripada Yang Lain, Wanita Ini Menemui Sesuatu Yang Menakjubkan Selepas Memecahkannya

Salah satu video yang menjadi viral di media sosial dan menjadi perbincangan hangat netizen, adalah video ketika seorang wanita yang mengoreng telur , lalu apabila dipecahkan telur  tersebut malah keluar sesuatu yang sangat menakjubkan dan akan membuat kamu merasa kagum.

Emma Postlethwaite akan memasak telur untuk digoreng sebagai lauk. Akan tetapi, telur  yang ia peroleh dari seekor ayam betina yang ia pelihara bernama Wendy, langsung mengeluarkan sesuatu benda bulat disertai dengan dalaman telur  membuat wanita tersebut terus berkata “Oh My Good”.

Menurut Emma, ketika waktu itu ia tidak percaya atas apa yang ia lihat dan ia alami. Sebabnya, selama ia hidup baru kali ini termasuk hal ajaib dan unik jika telur  yang ia punya apabila dipecahkan untuk dimasak, ternyata di dalamnya ada sebuah telur lagi dengan saiz normal beserta kuning dan putih telur. Video yang pertama kali dimuat naik di Youtube tersebut, langsung viral dan menjadi perbincangan netizen.

Jom saksikan videonya berikut ini:

Artikel Berkaitan   Gaji Baru Messi Selepas Sertai Kelab Baru Bernilai RM1.89 Juta Sehari, Gaji Yang Tak Masuk Akal