7 Fasa Yang Akan Berlaku Sekiranya Anda Terkena Sih1r Pemis4h, Anda Boleh Kesan Dari Awal Lagi

Sih1r pemisah ataupun turut dikenali sebagai s1hir pelalau penghalang jodoh, turut berupaya untuk mencetuskan pergaduhan di antara ahli keluarga. S1hir seperti ini biasanya dihantar oleh seseorang yang mempunyai niat yang buruk atau jahat dan juga mempunyai tujuan tersendiri yang tidak elok.

Jika s1hir pemisah ini dihantar pada pasangan suami isteri maka di antara mereka akan menunjukkan perubahan sikap terhadap pasangan masing-masing. Fasa berlakunya perubahan jika dihantar sihir pemisah adalah seperti berikut:

  1. Fasa 1: Mula timbul rasa benci
  2. Fasa 2: Sering berlaku perselisihan faham
  3. Fasa 3: Mempunyai perasaan tidak percaya akan pasangan
  4. Fasa 4: Perasaan cemburu buta makin menjadi-jadi
  5. Fasa 5: Sudah tidak mempunyai perasaan untuk bersama
  6. Fasa 6: Semakin berubah rupa dengan sikap yang teruk
  7. Fasa Terakhir: Akan meminta berpisah atau bercerai dengan pasangan

Cara yang paling baik untuk menghindari s1hit adalah dengan mengamalkan ayat Kursi selepas solat, setiap pagi, petang dan juga sebelum tidur. Nabi Muhammad SAW pernah bersabda:

  • “Jika kamu hendak tidur, bacalah ayat Kursi sampai selesai satu ayat. Maka akan ada penjaga dari Allah untukmu, dan syaitan tidak akan mendekatimu sampai pagi.” (Hadis Riwayat Bukhari (2311)

kredit zayan

Artikel Berkaitan   Anak Ajaib!.. Hanya Sekadar Mualaf Tetapi Berjaya Mengislamkan Lebih 7 Juta Kristian...Sungguh Besar Pahalanya Disisi Allah Swt