“Duri dalam daging..” – Wanita dedah suami dirampas adik kandung sendiri

Seorang wanita yang dikenali sebagai Hanna Ramdzan membuat pendedahan yang mendakwa bahawa adik perempuannya, Fyla Ramdzan menjalinkan hubungan sulit dengan suaminya.

Menerusi laman Facebook, Hanna memuat naik beberapa keping gambar mesra adiknya yang dipanggil ‘Lala Kau’ itu bersama suaminya namun Fyla menafikan perkara tersebut.


“Nah aku kongsi balik gambar-gambar kenangan kau dengan skandal kau (suami) akak kau sendiri. Aku tak boleh tahan dia punya orang bajet suci. Sakit hati aku,” tulisnya.
Itu antara kapsyen yang diluahkan gara-gara kecewa kerana adiknya sanggup berbuat demikian apabila tergamak merampas kebahagiaan darah daging sendiri.

Gambar2 Fyla bersama suami Hanna

Nah aku up blk gambo2 kenangan ko dgn scandle ko (suami) akk ko sendiri..adeyy..ak x ley tahan dia punya org bajet suci…

Posted by Hanna Ramdzan on Thursday, 11 July 2019

Posting tersebut tular dengan mendapat lebih 2,700 perkongsian dan pelbagai komen netizen yang rata-rata tidak menyangka perkara seperti itu boleh terjadi.

Selain itu, mereka juga memberikan kata-kata positif yang berharap agar Hanna terus sabar dalam menghadapi pergolakan rumah tangga.

Tak sangka adik kau buat macam ni…


Sanggup hancurkan rumah tangga akak sendiri?

“Macam takde maruah”

Adik sendiri caras suami

“Duri dalam daging, talam dua muka”

Sabar la sis! Ini semua ujian…

Artikel Berkaitan   Baru 10 Hari Berpantang Dah Kembali Bekerja, Vivy Yusof Ditegvr Peminat Prihatin