Tular video pemandu mabuk buat ‘thumb up’ sambil seret motor mangsa..

Seluruh rakyat Malaysia cukup terkesan dengan berita kemalangan maut yang melibatkan pemandu m4buk, baru-baru ini. Mereka bagaikan tidak serik, dan terus melakukan kesaIahan yang sama walaupun telah banyak mngsa terk0rban.

Tengah malam tadi, seorang penghantar makanan Foodpanda yang menunggang motorsikal Honda EX5 telah dirempvh pemandu m4buk menaiki sebuah kereta jenis Nissan Grand Livina dari arah belakang.

Namun, apa yang lebih dikesaIi oleh rata-rata netizen, rakaman video yang tular suspek mengheret motorsikal mangsa, dapat dilihat svspek membuat isyarat tangan bagus ketika dikejar orang awam.

Svspek yang merupakan seorang lelaki berusia 21 tahun, telah dit4ngkap oleh orang awam yang kebetulan berada di tempat kejadian.

Jom Lihat Video Dibawah:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=274531840595010

 

Dia seret macam tu jer!

Tindakan suspek itu nyata telah mencetuskan kemar4han netizen, menyifatkan ia satu tindakan biadap dan tidak berperikemanusiaan. Kebanyakkan menggesa hukoman berat dikenakan.

Tidak sanggup rasanya lagi nak dengar berita kem4tian akibat pemandu m4buk, harap sangat pihak kerajaan segera ambil tindakan sebelum banyak lagi ny4wa terk0rban.

Artikel Berkaitan   “Macam kawad kaki” – Kalau Nak Beli KFC, Diwajibkan Beratur Macam Ni Dulu