Pak Cik Jual Roti Lembut Dan Gebu Di R&R, Mulut Tak Berhenti Puji Roti Buatan Isteri Sendiri

Gebu Dan Sedap, Pak Cik Ini Bangga Dengan Roti Buatan Isteri Buat Netizen Kagum | Sebut tentang cinta, pastinya kita akan sentiasa memuji cinta hati kita, bukan? Mungkin inilah dinamakan cinta apabila kita sentiasa berasa bahagia dan bangga dengan pasangan kita.

Terbaharu, perkongsian video seorang pengguna Twitter @aisyaj telah mendapat perhatian netizen. Mana tidaknya, video itu menampilkan seorang pak cik yang menjual roti di kawasan Rehat dan Rawat (R&R) Sungai Buloh yang bangga dengan roti buatan isterinya. Menerusi perkongsian tersebut, pak cik tersebut yang fasih berbahasa Inggeris mempromosikan jualan rotinya dan tidak putus-putus memuji hasil air tangan isterinya.

Difahamkan, pak cik ini menjual lebih daripada 22 jenis roti yang bukan sahaja gebu tetapi sedap. Berikutan perkongsian itu, rata-rata netizen berasa kagum dengan pak cik ini. Bukan itu sahaja, para netizen yang pernah mencuba roti yang dijual pak cik ini juga memuji roti-roti buatan isterinya kerana tidak kedekut, gebu dan paling utama sedap.

Tengok roti sahaja sudah tahu sedap. Adakah anda pernah mencuba roti yang dijual pak cik ini? Selamat maju jaya diucapkan untuk perniagaan pak cik ini!

kredit kataustaz

Artikel Berkaitan   Lahar Tasik Berapi Paling Luas Dijumpai Di Benua Antartika, Saintis Sah Ia Benar!