Pelakon Nur 2 Pun Pernah Berlakon Cerita G4y – “Watak Kuny1t Ke Apa, Kalau Kamu Bagus, Kamu Tahu Apa Yang Kamu Lakukan”

Sejak kebelakangan ini, kecoh di media sosial berkenaan dengan kisah seorang pelakon baharu, Danish Iskandar yang mendkwa tert1pu sehingga melakonkan watak g4y dalam sebuah drama s1ri.

Lebih membvrukkan keadaan, drama tersebut juga difahamkan bertujuan untuk mempromosikan aplikasi hubvngan songs4ng yang dilihat sebagai tidak mol3k untuk digunakan oleh pengguna di Malaysia.

Justeru, pelbagai pendapat dilontarkan terhadap Danish yang rata-rata tidak bersetuju melihat dia melakonkan watak dalam drama berkenaan.

Ada juga antara netizen yang menyel4r pihak produksi bagi drama berkenaan yang dilihat seolah-olah meng3ksplo1tasi pelakon Danish yang masih lagi berusia 17 tahun.

Sehinggakan, Danish membuat keputusan untuk mempertimbangkan untuk mengambil tind4kan und4ng-und4ng.

Namun, lain pula ceritanya dengan pelakon Iman Zulkarnain. Pernah membintangi drama bers1ri popular Nur 2 suatu ketika dahulu, Iman mengakui terbuka dengan permainan watak dan pernah membintangi sebuah filem pendek g4y yang boleh ditonton di platform Youtube.

“Kepada Danish Iskandar. Kata nak jadi pelakon. So berlakon je la. Watak kuny1t ke apa ke, if you’re good then you know la what you’re doing. Relax.. Hanya lakonan, tak perlu nak terkejut ke mar4h ke apa.

“Nah saksikan abam dan Luqman Junaidi jadi kuny1t di dalam filem pendek Merpati Putih Tak Pernah Ingkar Janji di YouTube.

“No 1ssue pun. Siap menang awardssss lagi. Relax dik.

“Kepada netizen, sebelum kec4m saya, sila had4m isi disebalik karya ini. Sumpah saya str4ight,” tvlisnya sambil berkongsi babak-babak lakonannya dalam filem pendek berkenaan.

 

Begitupun, menerusi satu komen yang ditinggalkan oleh pengikutnya, Iman turut bersetuju yang mempromosikan drama tersebut bersama aplikasi s0ngs4ng adalah satu perbuatan tidak w4jar.

“Betul bro, tapi tengok context jugak. Macam movie dia berlakon ni promote apps bro. Tak bolehhh laa. Kalau sekadar lakonan dan memberi pengajaran. Takpe,” komen pengikutnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Gempak

Sumber : theupdatenews24