Anak 4 Pun Macam Anak Dara! – Jamu Cantik Dan Naikkan Seri Aura Wanita, Begini Caranya

Buat wanita-wanita yg rajin makan jamu macam ambe,bolh cuba ni kat rumah ye.

Bahan2 :

Air 3 mug
Kunyit – 1 inci
Halia Muda (klu xde pon xpe) – inci
Asam Jawa – 4sd besar
Habbatussauda – 1 camca teh

*Madu (letak ketika nak mnm,bukan rebus sekali) – ikut suka (klu xde madu letak gula batu @ gula pasir)
Cara-cara :

Rebus 15-20minit..sejukkan dan minum.
Nak letak dlm peti pun boleh..Tahan sehingga 2 minggu kata pemberi resepinya..

Khasiat:

jerawat,parut,jeragat,kulit kasar
bisul,gatal2,sakit kulit
cegah dan merawat kanser
atasi keletihan,naikkan seri aura
rawat luka2 dalaman
kencing manis,darah tinggi,kolestrol
migrain
utk kanak2 bg naik selera makan dan atasi masalah cacing
kulit jd shining,tumit merekah
awet muda
bagi yang hamil,baby kuar nanti kulit cantik dan bersih serta wangi.
bagi yang menyusu baby,bole menambahkan susu badan.
rawat keputihan dan miss v yang selalu gatal2
bole minum kafin,xde masalah,xde pantang.
lutut2 pun shining tanpa disedari,body tak perlu pakai losyen dah aih lepas amal.
bantu kempiskan perut dan langsingkan badan
atasi masalah bau ketiak dan bau badan yang tengik
masa haid bole minum
atasi masalah haid tak teratur
rapatkan apa yang dah longgar2
Ni baru sebahagian dr kebaikan! Nk list kt cni bnyk sgt

jom share untuk kebaikan

Kredit : Petua nenek turun menurun via keluarga till jannah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! – Karteldakwah

Sumber : viwanita

(Visited 98 times, 5 visits today)

Add Comment