Aril Pilus Cem4s Ibu J4tuh Bilik Air, Alami Luk4 Bawah Mata Akibat Terkena Bucu Meja

RUNSING dan bimbang, itu yang dirasakan penyanyi Aril Pilus apabila menerima berita ibunya iaitu Normah Abdullah, 64, mengalami keced3raan di bahagian mata akibat terj4tuh dan terpaksa dikej4rkan ke sebuah hospital di Jasin, melaka.

Berkongsi kejadian itu, Aril atau nama sebenarnya Kha1ril Azam Pilus, 36, berkata kaki ibunya ters4ndung ketika keluar daripada bilik air dan terj4tuh sehingga terkena bucu meja pada bahagian mata.

“Pagi tadi (Selasa) dalam pukul 7, mak saya j4tuh… memang rasa cem4s dan terkjut la sebab hari yang sebelum tu ada saya kat melaka baru je jumpa mak.

“Pukul 3 pagi dia bangun nak pergi toilet lepas itu dia keluar dari toilet dan nak masuk pintu bilik kaki dia tersandung mesin urut kaki, dia j4tuh muka kena bucu meja makan.

“Saya ingatkan main-main, mata mak koy4k. Muka mak bengk4k sebelah dan doktor clear luka dan everything. Saya suruh ayah bertenang kalau boleh segera mak pergi hospital terdekat sebab nak check condition macam mana,” katanya kepada mStar.

aril2

Perkongsian Aril di Instastory.

Aril berkata, ibunya yang menghid4p peny4kit d4rah tinggi dan kencing manis itu terpaksa ditahan untuk pemerhatian selama empat jam di hospital.

“Mak saya kena observation untuk pastikan tak ada apa-apa yang serius. Dalam masa itu mak tak lalu makan sebab kalau makan dia akan munt4h balik.

“Kita risau sebab mak saya ada kenc1ng manis dan d4rah tinggi, jadi takut kalau lvka di mata dia tu mesti susah nak baik,” ujarnya.

Kita risau sebab mak saya ada kenc1ng manis dan d4rah tinggi, jadi takut kalau lvka di mata tu susah nak baik.

ARIL PILUS

PENYANYI

Tambah Aril, mereka sekeluarga mengambil keputusan untuk menghantar ibu mereka ke pakar mata untuk memastikan tiada sebarang keced3raan serius berlaku.

Artikel Berkaitan   Doktor Asal Mesir Ini Ungkap Rahsia Didalam Al-Qur’an yang Boleh Kembalikan Penglihatan 99%

aril3

Aril risau dengan keadaan ibunya.

“Buat masa sekarang mak saya akan duduk dengan kakak saya dekat bandar supaya senang ada orang jaga. Saya risau dia berdua dengan ayah di kampung.

“Esok nak pergi jumpa pakar mata sebab nak tengok condition mata mak, risau kalau ada yang serius sebab kena j4hit,” ujarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Update Report

Sumber : Mstar