Baru 10 Hari Berpantang Dah Kembali Bekerja, Vivy Yusof Ditegvr Peminat Prihatin

Usahawan dan juga personaliti media sosial, Datin Vivy Yusof yang baru sahaja menimang cahaya mata ke-4 kembali mencvri perhatian netizen apabila dia sudah kembali bekerja meskipun masih dalam tempoh berpantang.

Sering berkongsikan aktiviti harian di media sosial Instagram, Vivy ada memuat naik foto d1rinya memakai baju berpantang lengkap berstokin sedang berbaring di atas katil ditemani komputer riba dan juga anaknya, Idris Ali Shah disisi.

 

Sememangnya dikenali sebagai seorang yang kuat bekerja, perkongsian Vivy itu nampaknya mengvndang pelbagai respon daripada warga maya.

Ada yang tampil menegvr Vivy supaya berehat secukupnya sepanjang tempoh berpantang dan menikm4ti momen-momen tersebut bersama ahli keluarga baru.

 

Malah, ramai juga yang berkongsikan kesan bvruk akibat bekerja terlalu kuat sewaktu dalam tempoh berehat setelah melahirkan anak.

Sekadar info, pengasas Fashion Valet dan jenama tudung terkenal dUck ini telah melahirkan anak ke-4 hasil perkongsian hidup bersama Datuk Fadzruddin Shah Anuar pada 22 November lalu.

Pasangan itu menamakan cahaya mata baru mereka dengan nama Idris Ali Shah. Selain Idris, mereka turut dikurniakan tiga orang anak iaitu Daniel Azim Shah, Mariam Iman Shah dan Sarah Ilham Shah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Instagram Vivy Yusof

Artikel Berkaitan   Apabila Kita Dah Buat Segalanya, Tapi Apa Yang Diinginkan Tidak Jadi, Berterusanlah Membaca Doa Ini, Hati Sedih Allah Jalannya