Rakan Baik Sifatkan Beliau Sahabat Sejati Yang Sakit Tapi Tetap Tersenyum. Jururawat Menghadap Ilahi Rakyat Panjatkan Doa

Pemergian seorang jururawat di Jabatan Kecemasan & Trauma Hospital Melaka mengundang sebak rakan perjuangan apabila menyifatkan arwah merupakan seorang sahabat yang sejati.

Menerusi laman Facebook, pihak pengurusan hospital tersebut mengucapkan ucapan takziah buat keluarga Allahyarham Engku Shahirah Engku Razak yang meninggal dunia hari ini.

20/3/2020 – Al Fatihah SN Engku ShahirahETD Melaka merakamkan ucapan Takziah kepada Keluarga dan Waris SN Engku…

Posted by JABATAN KECEMASAN & TRAUMA HOSPITAL MELAKA on Jumaat, 20 Mac 2020

“Pemergiannya merupakan kehilangan besar buat keluarga ETD Melaka kerana beliau adalah seorang petugas yang berdedikasi dan komited dalam menjalankan amanah tugasan beliau,” tulis posting tersebut.

Difahamkan, Allahyarham pergi menghadap ilahi akibat penyakit buah pinggang menerusi komen yang dibalas oleh salah seorang rakannya.

Berita sedih itu mengejutkan ramai sahabat seperjuangan yang turut membuat dedikasi istimewa dan mendoakan supaya roh Allahyarham ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Innalillahi wainna ilaihi rojiun..al-fatihah(baca) buat adikku Engku Shahirah Engku Razak..baik orangnya..meninggal pun…

Posted by Nur Aziah Sulong on Jumaat, 20 Mac 2020

Insan yang baik, Allah pilih dia pergi pada hari yg mulia. Jumaat Al Mubarak.Tenanglah awak di sana wahai…

Posted by Nur Aziah Sulong on Jumaat, 20 Mac 2020

Terima kasih untuk segala memori😖 Terima kasih menjadi sahabat kamiAllah kuatkan kami untuk menerima qada Dan qadar mu…

Posted by Cik Bunga Aziz on Jumaat, 20 Mac 2020

Sumber : Facebook