“ Tak Tahu Pula Masuk Kubvr Pun Kena Vaksln- Rita Rudaini

Pelakon, Rita Rudaini tampil memberikan ulasan terhadap netizen yang mempersoalkan dia sengaja mahu mencari populariti.

Dakwa Rita Sengaja Mencari Populariti

Menerusi Insta Stories, screenshot yang dimuatnaik oleh Rita menunjukkan komen netizen yang dikenali sebagai Rosni Rose yang mengatakan Rita sengaja mahu mencari glamour secara percuma.

“Cakap kat Rita masuk kubo pun kene vaksln. Ape bangang tak abis-abis dia nie eak..Saje cari glamour free ke..”-Komen Rosni Rose

Selain mengecam, terdapat netizen lain yang tampil mempertahankan Rita Rudaini dengan memberikan pendapat bahawa Rita Rudaini seorang yang mempunyai pendirian tegas dan yakin terhadap menjaga kesihatan dari COVID-19.

“Saya jawab ye kak..Rita ni tak bangang pun..Dia memang dah glamor. Rita ada pendirian sendiri dan tegas..Keyakinan dia tinggi dapat menjaga kesihatan.. Jaga dari COVID..Apa salahnya dia..ok apa..”-Netizen

“Taktau Pulak Masuk Kuboq Kena Vaksln”-Rita Rudaini

Rita Rudaini kemudian tampil menjawab komen netizen dengan memberitahu dia tidak mengetahui individu yang dimasukkan ke kubr seharusnya mempunyai vaksln.

“Ooo taktau pulak masuk kuboq kena vaksln..”-Rita Rudaini

Tambahnya lagi, Rita turut persoalkan bahawa adakah dia harus berasa lega kerana tidak dapat dimasukkan ke dalam kubr disebabkan tidak mempunyai vaksln.

“So saya nak rasa lega ke macam mana sebab takleh masuk kuboq?-Soal Rita

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber :  https://murai.my/